Ποια μέτρα προφύλαξης Covid19 Shield ακολουθεί η εταιρία WC.gr στα γραφεία της και στο κατάστημα της?

Το κατάστημα μας καθώς και τα γραφεία μας στην Θεσσαλονίκη παραμένουν ανοιχτά τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφαλείας, τόσο για τους εργαζομένους, όσο και για τους πελάτες:

  • Συγκεκριμένος αριθμός ατόμων στο κατάστημα και τα γραφεία σύμφωνα με αυτά που ορίζει η ισχύουσα νομοθεσία.
  • Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη τόσο από το προσωπικό όσο και από τους πελάτες.
  • Στα σημεία εξυπηρέτησης υπάρχουν ειδικά προστατευτικά τζάμια.
  • Οι αποστάσεις 2 μέτρων μεταξύ των πελατών τηρούνται με ειδικές σημάνσεις.
  • Γίνεται χρήση αντισηπτικού από το προσωπικό και σύσταση για χρήση του και από τους πελάτες.
  • Συστηματική απολύμανση σε όλους τους χώρους του καταστήματος.

Ποιά μέτρα προφύλαξης Covid19 Shield θα ακολουθήσει η εταιρεία WC.gr αν με επισκεφτεί ένας μηχανικός ή ένας τεχνικός της στον χώρο μου?

Η εταιρεία μας τηρεί αυστηρά τους βασικούς κανόνες καθαριότητας και υγιεινής σε όλα τα στάδια της συναλλαγής, σεβόμενη πάντα εσάς και τον χώρο σας. Όλοι οι εργαζόμενοι μας ξεκινώντας από τον τεχνικό του service, τον τεχνικό πωλητή αλλά και τον μηχανικό που θα σας επισκεφθούν έχουν πάντα μαζί τους και χρησιμοποιούν χειρουργικά καλύμματα υποδημάτων και χειρουργική μάσκα μίας χρήσεως.

Προσωπικό ραντεβού στα γραφεία μας

Η εταιρεία μας σας παρέχει την δυνατότητα προσωπικού ραντεβού στα γραφεία της στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 55 προκειμένου να σας ενημερώσει αλλά και να σας εξυπηρετήσει με ασφάλεια και χωρίς συνωστισμό, είτε πρόκειται για μια νέα σύνδεση πάροχου φυσικού αερίου ή ρεύματος , αλλά και για να δείτε από κοντά όλα τα νέα προϊόντα φυσικού αερίου.

Ωράριο λειτουργίας 8:00 με 20:00