Σύστημα ελέγχου ποιότητας καύσης Gas Adaptive Control (GAC)

Οι λέβητες ΒΑΧΙ σας προσφέρουν πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών με ένα απο αυτά να είναι το Gas Adaptive Control (GAC).

Το Gas Adaptive Control (GAC) λειτουργεί σαν ένα σύστημα ελέγχου της καύσης στον λέβητά σας με δυνατότητα επέμβασης στις παραμέτρους λειτουργίας του αυτόματα χωρίς εσείς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Το GAC ενσωματώνει μια σειρά πλεονεκτημάτων τα οποία φαίνονται παρακάτω:

  • Ελέγχει τα παραγόμενα καυσαέρια και διασφαλίζει ότι αυτά παραμένουν ακίνδυνα σε περίπτωση διαρροής. Έτσι μεγιστοποιεί την ασφάλειά σας και σας εξασφαλίζει από πιθανή δυσλειτουργία.
  • Ελέγχει και ρυθμίζει αυτόματα και συνεχώς τη βαλβίδα αερίου σαν να είχατε έναν τεχνικό καυστήρων στο σπίτι σας.
  • Δίνει τη δυνατότητα να λειτουργεί ο λέβητας ΒΑΧΙ καταναλώνοντας είτε φυσικό αέριο είτε υγραέριο χωρίς να απαιτούνται πρόσθετα εξαρτήματα ή χρονοβόρες διαδικασίες.
  • Εξασφαλίζει την επίτευξη της καλύτερης δυνατής καύσης με τον μέγιστο βαθμό απόδοσης και άρα την οικονομικότερη λειτουργία αυτόματα και ανεξάρτητα των εξωτερικών συνθηκών.
  • Μειώνει τους παραγόμενους ρύπους.
  • Εξαλείφει την πιθανότητα λανθασμένης ρύθμισης ή ανάγκης επαναρύθμισης της βαλβίδας λόγω αλλαγής της ποιότητας του χρησιμοποιούμενου καυσίμου ή μακροχρόνιας χρήσης της συσκευής.
  • Επιτυγχάνει τον έλεγχο των καυσαερίων χωρίς τη χρήση ακριβών εξαρτημάτων (όπως αισθητήρα λ) αλλά με τη χρήση προηγμένου λογισμικού που δεν απαιτεί συντήρηση.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου που συνδυαζόμενο με την άριστη ποιότητα κατασκευής, συνώνυμο των λεβήτων ΒΑΧΙ, σας προσφέρει την αιχμή της τεχνολογίας στη θέρμανση και την παραγωγή του Ζεστού Νερού Χρήσης της οικίας σας.

Η εικόνα του συστήματος gas ad;aptive control