24Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456

24Hour Callout

CALL NOW: 1-800-123-456
Ενημερωθείτε !
Καλέστε μας: 2310 888 044

Η εταιρία μας

H PROTON Ο.Ε.│WC.gr είναι μία τεχνική και εμπορική εταιρία που ιδρύθηκε τον Σταύρο Παστιάδη και τον Δημήτρη Νίκζα το 2007 ανθρώπους με επιστημονική γνώση, άρτια κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στους κλάδους τόσο του φυσικού αερίου όσο και των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Γιατί να μας επιλέξετε

Οι υπηρεσίες μας

 • Κατασκευές συστημάτων ατομικής θέρμανσης φυσικού αερίου
 • Υδραυλικές εφαρμογές εγκαταστάσεων νερού και φυσικού αερίου, οικιακών και βιομηχανικών πελατών
 • Παρόχου φυσικού αερίου και ρεύματος – Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία ενέργειας
 • Επισκευή και συντήρηση λεβητών φυσικού αερίου ΒΑΧΙ
 • Ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών σύνδεσης με την Εταιρία Διανομής Αερίου μόνο με μία εξουσιοδότηση και χωρίς καμία χρέωση.
 • Δωρεάν μελέτη του χώρου σας και εκτίμηση του κόστους των απαιτούμενων εργασιών και υλικών.
Στόχοι μας η ικανοποίηση του πελάτη, η οποία επιτυγχάνεται:
 • μέσα από την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία των συστημάτων θέρμανσης ΒΑΧΙ που εγκαθιστούμε.
 • από τον καινοτόμο σχεδιασμό και την επίβλεψη της πορείας των εκάστοτε εργασιών.
 • από την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε αλλά και την δυνατότητα επιλογής τους , μέσα από την έγκυρη πληροφόρηση που παρέχουμε στον πελάτη μας.
 • από την πολυετή εμπειρία μας ,και των χιλιάδων εγκαταστάσεων που έχουμε πραγματοποιήσει από το 2007 εώς σήμερα.
 • από τη συνολική και τη σύγχρονη μορφή εξυπηρέτησης, σε όλα τα στάδια ενός έργου που αναλαμβάνουμε, καθώς και από τα είδη των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Η Φιλοσοφία

 • Η μέγιστη εξυπηρέτηση του πέλάτη σε όλα τα στάδια και η δυνατότητα που του προσφέρουμε να μην ασχολήθεί με τίποτα,ώστε μέ μία κληση η ένα email ,να ολοκληρώσει, από την σύμβαση σύνδεσης με το φυσικό αέριο (ΕΔΑ), τον πάροχο αεριού-ρεύματος, μέχρι και την ολοκλήρωση μίας εγκατάστασης φυσικού αερίου η μίας ανακαίνισης μπάνιου.
 • Οι τιμές μας να ανταποκρίνονται στις υπηρεσίες μας, αλλά και στην αξία των προϊόντων.
 • Βρισκόμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη μετά την πώληση, προσφέροντας άμεση τεχνική υποστήριξη στα προιοντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε

Σημεία εξυπηρέτησης

Οι εγκαταστάσεις μας.Η εταιρία μας διαθέτει, για την άμεση και προσωπική σας εξυπηρέτηση, άρτια εκπαιδευμένη γραμματεία και τεχνικό πωλητή στο φυσικό της κατάστημα και τα γραφεία της στην Θεσσαλονίκη στην οδό Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή 55 (περιοχή Ιπποκράτειο). Μπορείτε να προγραμματίσετε ραντεβού και να εξυπηρετηθείτε προσωπικά, ώστε να ενημερωθείτε, να δείτε από κοντά και να αποκτήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχουμε

Στον χώρο σας. Μπορείτε να προγραμματίσετε προσωπικό ραντεβού στον χώρο σας, προκειμένου να σας επισκεφτεί ένας μηχανικός της επιχείρησής μας και να συντάξει δωρεάν και άμεσα μια τεχνική προσφορά – μελέτη για την εκτίμηση του κόστους της κατασκευής ενός ατομικού συστήματος θέρμανσης με λέβητα BAXI ή για να σας ενημερώσει για τις υπηρεσίες και τα προιόντα φυσικού αερίου – ρεύματος που παρέχουμε σε συνεργασία με την Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας.

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης & ηλεκτρονική αλληλογραφία

Ολοκληρώστε την σύνδεση φυσικού αερίου η ρεύματος, χωρίς την φυσική σας παρουσία, μέσα σε λίγα λεπτά με τον πάροχο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία ενέργειας κάνοντας χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης η τις ηλεκτρονικής μας αλληλογραφίας

Viber: 6908693549

Email: wc@wc.gr

Η σελίδα μας στο internet www.wc.gr, από όπου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες φυσικού αερίου που προσφέρουμε. Μία από αυτές είναι ο Ηλεκτρονικός λογαριασμός πελάτη στον server μας μέσω του οποίου, με χρήση προσωπικών κωδικών, έχετε την δυνατότητα να δείτε, να ελέγξετε, να πραγματοποιήσετε και να έχετε άμεση πρόσβαση ανά πάσα στιγμή:

στην πορεία της σύνδεσής σας και της ολοκλήρωσης των τυπικών διαδικασιών αυτοψίας, κατάθεσης μελέτης, ελέγχου και τοποθέτησης του μετρητή φυσικού αερίου

να ολοκληρώσετε ηλεκτρονικά την σύμβαση σύνδεσης σας, για το ρεύμα η το φυσικό αέριο με τον πάροχο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία Ενέργειας

σε αναλυτικά video για ό,τι μπορεί να σας απασχολήσει σχετικά με την εγκατάσταση και τον λέβητα φυσικού αερίου ΒΑΧΙ

στις αναλυτικές οδηγίες χρήσεως της ΒΑΧΙ συσκευής σας σε μορφή pdf

σε ηλεκτρονική κλήση για παροχή τεχνικής βοήθειας σε επείγουσες καταστάσεις. Η κλήση προωθείται όλο το 24ωρο στον τεχνικό υπηρεσίας της εταιρίας μας.

σε φόρμα άμεσης ηλεκτρoνικής επικοινωνίας, με την εταιρία για όλα τα θέματα που μπορεί να σας απασχολούν απο τις 8:00 πμ εώς τις 20:00 μμ

στην ενεργοποιήση της αυτόματης ενημέρωσης με sms ή email για την τακτική ετήσια συντήρηση του λέβητά σας.

Στο πλήρες ιστορικό τις εγκατάστασης σας, όπου θα βρείτε :

 • το αρχείο service του λέβητα σας ημερολογιακά, καθώς και όλων των τεχνικών επισκέψεων μας.
 • τα αντίγραφα των φύλλων καυσαερίων πρώτης έναυσης και service
 • τα αντίγραφα των αποδείξεων λιανικών συναλλαγών, του λέβητα αερίου, θερμαντικών σωμμάτων και service
 • το αντίγραφο του τεχνικού φακέλου της μελέτης που κατατίθεται στην ΕΔΑ (Εταιρία Διανομής Αερίου)
 • το αντίγραφο τις σύμβασης σύνδεσης για το φυσικό αέριο με την ΕΔΑ (Εταιρία Διανομής Αερίου),εφόσον έχουμε πραγματοποιήσει εμείς την διαδικασία , η να το ανεβάσετε εσείς σαν αρχείο.
 • τα αντίγραφα των επίσημων εγγυήσεων ΒΑΧΙ και το υπόλοιπο της εγγύησής σας
 • το αντίγραφο του ηλεκτρονικού συμβολαίου με τον πάροχο Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρία ενέργειας

Κανόνες υγιεινής και ασφάλειας COVID 19
Η εταιρία μας τηρεί αυστηρά τους βασικούς κανόνες καθαριότητας και υγιεινής σε όλα τα στάδια της συναλλαγής, σεβόμενη εσάς και τον χώρο σας. Όλοι οι εργαζόμενοί μας, από τον τεχνικό του service, τον τεχνικό πωλητή ή τον μηχανικό που θα σας επισκεφθεί, έχουν πάντα μαζί τους και χρησιμοποιούν χειρουργικά καλύματα υποδημάτων, και μάσκα μίας χρήσεως.
Τα παραπάνω ισχύουν και στην περίπτωση που επιθυμείτε να προγραμματίσετε προσωπικό ραντεβού στα γραφεία της εταιρίας μας.