Πιστοποιητικό επανελέγχου στεγανότητας σωληνώσεων

50,00€

Το πιστοποιητικό επανελέγχου στεγανότητας σωληνώσεων εκδίδεται άμεσα απο τον μηχανικό της εταιρείας μας έπειτα από τους απαραίτητους ελέγχους στην εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Κατηγορίες:
ΙD προϊόντος: 10524
WC

Διαθέσιμη κατόπιν ραντεβού

Διαθέσιμη στο Ν. Θεσσαλονίκης

Πιστοποιητικό επανελέγχου στεγανότητας σωληνώσεων

Σύμφωνα με τον Τεχνικό Κανονισμό Εσωτερικών Εγκαταστάσεων Φυσικού Αερίου με πίεση λειτουργίας έως και 500mbar (ΦΕΚ Β’ 976/28.03.2012) θα πρέπει να γίνεται ο έλεγχος στεγανότητας των σωληνώσεων φυσικού αερίου που βρίσκονται εκτός του κτηρίου και εκτός του εδάφους, κάθε 4 έτη.

Προκειμένου να διαπιστωθεί η διενέργεια των εργασιών συντήρησης εκ μέρους των Καταναλωτών, η ΕΔΑ Θεσσαλονίκης-Θεσσαλίας διενεργεί δειγματοληπτικούς ελέγχους σε εσωτερικές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου ,σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής (ΦΕΚ Β’ 1507/02.05.2018) με στόχο την ασφαλή λειτουργία των εσωτερικών εγκαταστάσεων.

Ο καταναλωτής υποχρεούται να τηρεί αρχείο στο οποίο θα πρέπει να περιλαμβάνεται :

  • Η τεχνική έκθεση. (Αρχική μελέτη μηχανικού)
  • Όλα τα αντίγραφα των φύλλων ελέγχου συντήρησης και ρύθμισης των συσκευών φυσικού αερίου (Τα αποδεικτικά φύλλα των service μαζί με την απόδειξη παροχής υπηρεσιών)
  • Το πιστοποιητικό επανελέγχου στεγανότητας σωληνώσεων φυσικού αερίου
  • Τα σχέδια με όλες τις μεταγενέστερες μεταβολές που μπορεί να έχουν γίνει στην εγκατάσταση καθώς και τα πιστοποιητικά ελέγχου

Το αρχείο της εγκατάστασης αερίου του καταναλωτή πρέπει να είναι διαθέσιμο στην Εταιρεία Αερίου όποτε του ζητηθεί.

Σε κάθε περίπτωση ελέγχου εάν διαπιστωθεί ότι δεν έχει εκδοθεί το σχετικό Πιστοποιητικό Επανελέγχου Στεγανότητας Σωληνώσεων Αερίου, η ΕΔΑ ΘΕΣΣ διατηρεί το δικαίωμα να προβεί σε διακοπή της τροφοδοσίας ή αποσύνδεση της Εξωτερικής Εγκατάστασης για λόγους ασφαλείας, σύμφωνα και με τα Άρθρα 31-32 του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής (ΦΕΚ Β’ 1507/02.05.2018).

Υπάρχει δυνατότητα παράλληλά να προγραμματιστεί μαζί και η ετήσια συντήρηση λέβητα φυσικού αερίου ώστε να λάβετε και το σχετικό φύλλο ελέγχου καυσαερίων. Κέρδισε έκπτωση 10€ πατώντας Εδώ

Όροι Υπηρεσίας

Προγραμματισμός τεχνικού ραντεβού

  • Προκειμένου να προγραμματίσετε τη λήψη μίας υπηρεσίας θα πρέπει να κλείσετε ένα ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν καλώντας μας στο 2310888082.
  • Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να γίνει με σχετική ενημέρωση προς τη γραμματεία μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης του τεχνικού ή  του μηχανικού στο χώρο σας.

Χρειάζεστε βοήθεια ;

Συμπληρώστε και στείλτε την φόρμα εποικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

GDPR *

Αξεσουάρ

Σχετικές Υπηρεσίες