Υπηρεσία αντικατάστασης λέβητα αερίου

150,00€

Η υπηρεσία αντικατάστασης λέβητα αερίου περιλαμβάνει την αποξήλωση του παλιού λέβητα την τοποθέτηση του νέου

Magneto 3/4
Λεπτομέρειες Κωδικός: 5997
Ο μαγνητικός διαχωριστής Magneto 3/4 με την πολύ ισχυρή μαγνητική διήθηση καταλοίπων αποτελεί την ιδανική λύση φίλτρου για τα σημερινά συστήματα θέρμανσης.
100,00
Κατηγορίες:
ΙD προϊόντος: 6596
WC

Διαθέσιμη κατόπιν ραντεβού

Διαθέσιμη στο Ν. Θεσσαλονίκης

Υπηρεσία αντικατάστασης λέβητα αερίου

Η υπηρεσία αντικατάστασης λέβητα αερίου περιλαμβάνει τις απαραίτητες εργασίες για την αποξήλωση του παλαιού λέβητα αερίου καθώς και την τοποθέτηση του νέου.

Τα υλικά τοποθέτησης δεν περιλαμβάνονται, εδώ μπορείτε να δείτε το απαραίτητο set υλικών αντικατάστασης λέβητα φυσικού αερίου.

  • Όταν δεν υφίσταται πλέον για διάφορους λόγους η επίσημη αντιπροσωπεία του μηχανήματος που είχατε επιλέξει στο παρελθόν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.
  • Δεν υπάρχει πλέον διαθεσιμότητα ανταλλακτικών λόγω παλαιότητας τού λέβητα (συνήθως +15-20 έτη) αλλά αυτό εξαρτάται και από την πολιτική της εκάστοτε εταιρείας.
  • Εάν ο λέβητας αερίου δεν συντηρούνταν τακτικά (ανά έτος) με αποτέλεσμα να παρουσιάζει πλέον συχνά βλάβες μεγάλου κόστους.(πχ αντικατάσταση κυρίως εναλλάκτη θέρμανσης)
  • Όταν θέλουμε να αναβαθμίσουμε την ενεργειακή κλάση΄ του ακίνητου μας
  • Γιατί μπορούμε να πετύχουμε μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων έως και 40 % στον λογαριασμό του φυσικού αερίου αντικαθιστώντας τον συμβατικής τεχνολογίας λέβητα σας και επενδύοντας σε ένα λέβητα ολικής συμπύκνωσης.

Όροι Υπηρεσίας

Προγραμματισμός τεχνικού ραντεβού

  • Προκειμένου να προγραμματίσετε τη λήψη μίας υπηρεσίας θα πρέπει να κλείσετε ένα ραντεβού τουλάχιστον 2 ημέρες πριν καλώντας μας στο 2310888082.
  • Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να γίνει με σχετική ενημέρωση προς τη γραμματεία μια ημέρα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία επίσκεψης του τεχνικού ή  του μηχανικού στο χώρο σας.

Χρειάζεστε βοήθεια ;

Συμπληρώστε και στείλτε την φόρμα εποικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

GDPR *

Σχετικές Υπηρεσίες