Αντικατάσταση λέβητα φυσικού αερίου

Πότε και γιατί θα πρέπει να προχωρήσω στην αντικατάσταση του ”παλαιού” λέβητα αερίου ;

  • Όταν δεν υφίσταται πλέον για διάφορους λόγους η επίσημη αντιπροσωπεία του λέβητα αερίου που είχατε επιλέξει στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία διαθεσιμότητα ανταλλακτικών.
  • Δεν υπάρχει πλέον διαθεσιμότητα ανταλλακτικών λόγω παλαιότητας του λέβητα αερίου (συνήθως +15-20 έτη) αλλά αυτό εξαρτάται και από την πολιτική της εκάστοτε εταιρείας.
  • Εάν ο λέβητας αερίου δεν συντηρούνταν τακτικά (ανά έτος) με αποτέλεσμα να παρουσιάζει πλέον συχνά βλάβες μεγάλου κόστους.(όπως αντικατάσταση κυρίως εναλλάκτη θέρμανσης).
  • Όταν θέλουμε να αναβαθμίσουμε την ενεργειακή κλάση του ακίνητου μας.
  • Γιατί μπορούμε να πετύχουμε μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων έως και 40 % στον λογαριασμό του φυσικού αερίου αντικαθιστώντας τον συμβατικής τεχνολογίας λέβητα σας και επενδύοντας σε ένα λέβητα αερίου συμπύκνωσης.

BAXI LUNA IN PLUS 26

Με την τοποθέτηση από 1550 €

BAXI Luna Classic 24

Με την τοποθέτηση από 1110 €

BAXI COMPACT 24

Με την τοποθέτηση από 1250 €

Πως μπορώ να αντικαταστήσω τον παλαιό λέβητα πετρελαίου με ένα νέο λέβητα φυσικού αερίου;

Η αντικατάσταση του παλαιού λέβητα πετρελαίου με ένα νέο φυσικού αερίου μπορεί να γίνει εύκολα και απλά, ουσιαστικά πρόκειται για μία νέα μικρή εγκατάσταση φυσικού αερίου όπου θα χρειαστεί να γίνουν οι παρακάτω ενέργειες και εργασίες μετα την αίτηση στην ΕΔΑ και την τοποθέτηση ερμαρίου G4 (Γκρι κουτί, σημείο μέτρησης) :

Να αποξηλωθεί ο παλαιός λέβητας αερίου και η δεξαμενή του αν βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Να συνδεθούν οι υδραυλικές παροχές ύδρευσης και ζεστού νερού χρήσης καθώς και τις θέρμανσης με το υπάρχον δίκτυο θέρμανσης.

Να γίνει μια νέα γραμμή φυσικού αερίου από το σημείο παροχής μέχρι το λέβητα.

Να κατατεθεί Τεχνικός φάκελος προς έγκριση στην εταιρεία διανομής αερίου.

Υπηρεσία αντικατάστασης παλαιού λέβητα αερίου

Καλέστε μας σήμερα στο 2310888082