Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Αναλαμβάνουμε τα πάντα εμείς

Ενδιαφέρεστε για εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου στον Νομό Θεσσαλονίκης με την wc.gr

Καλωσορίσατε στην wc.gr

Στην wc.gr προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση φυσικού αερίου κυρίως σε κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον τομέα της θέρμανσης και της ενέργειας απο το 2007, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη με αξιοπιστία και επαγγελματισμό.

Γιατί να μας επιλέξετε

 • Εξειδικευμένη Ομάδα: Το προσωπικό μας αποτελείται από πιστοποιημένους μηχανικούς και τεχνικούς που διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία αλλά και τις ανάλογες επαγγελματικές άδειες ώστε να αναλάβουν κάθε έργο, ανεξαρτήτως μεγέθους και πολυπλοκότητας.
 • Υψηλή Ποιότητα Υπηρεσιών: Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες για να διασφαλίσουμε την μέγιστη απόδοση του συστήματός σας.
 • Οικονομικές Λύσεις: Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές στους λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου και τα θερμαντικά σώματα καθώς και σε όλα τα υλικά εγκατάστασης ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη του φυσικού αερίου οικονομικά.
 • Άμεση Εξυπηρέτηση: Κατανοούμε τη σημασία της έγκαιρης και αξιόπιστης εξυπηρέτησης. Γι’ αυτό, φροντίζουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας, από την πρώτη συμβουλευτική συνάντηση μέχρι την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και τη μετέπειτα συντήρηση του λέβητα αερίου.

Οι Υπηρεσίες μας

 • Μελέτη και Σχεδιασμός: Αναλαμβάνουμε την πλήρη μελέτη και το σχεδιασμό της εγκατάστασης φυσικού αερίου, προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.
 • Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου: Από την τοποθέτηση των σωληνώσεων και του λέβητα μέχρι τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου, εγγυόμαστε μια ασφαλή και αξιόπιστη εγκατάσταση.
 • Συντήρηση και Service λεβήτων αερίου: Παρέχουμε την υπηρεσία της ετήσιας τακτικής συντήρησης και άμεσο service για την εξασφάλιση της μακροχρόνιας λειτουργίας και της μέγιστης απόδοσης του συστήματός σας.
 • Εξυπηρέτηση Πελατών: Η υποστήριξη δεν σταματάει μετά την εγκατάσταση. Είμαστε πάντα διαθέσιμοι για οποιαδήποτε απορία ή θέμα προκύψει, προσφέροντας γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση.

Τα Οφέλη του Φυσικού Αερίου

 • Οικονομία: Μειώστε τους λογαριασμούς ενέργειας με τη χρήση φυσικού αερίου, που είναι πιο οικονομικό από το πετρέλαιο και το ηλεκτρικό ρεύμα
 • Αποδοτικότητα: Απολαύστε υψηλή αποδοτικότητα και άμεση θέρμανση με τους σύγχρονους λέβητες ολικής συμπύκνωσης φυσικού αερίου.
 • Φιλικότητα προς το Περιβάλλον: Συμβάλλετε στη μείωση των εκπομπών ρύπων και στην προστασία του περιβάλλοντος με τη χρήση καθαρού καυσίμου.
 • Άνεση: Εξασφαλίστε συνεχή και αξιόπιστη θέρμανση και ζεστό νερό χωρίς την ανάγκη αποθήκευσης καυσίμων.

Επικοινωνήστε Μαζί μας Σήμερα!

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη μετάβαση στο φυσικό αέριο με τον πιο εύκολο και αποδοτικό τρόπο. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για μια δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση και προσφορά.

 • Τηλέφωνο: 2310888082
 • Email: wc@wc.gr
 • Διεύθυνση: Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 55 Θεσσαλονίκη (Περιοχή Ιπποκράτειο Νοσοκομείο)

Εμπιστευτείτε την wc.gr για την εγκατάσταση φυσικού αερίου και απολαύστε τα οφέλη μιας αποδοτικής, οικονομικής και φιλικής προς το περιβάλλον λύσης θέρμανσης.

Δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση και προσφορά

Καλέστε μας σήμερα στο

2310 888 082

Η καρδία μιας εγκατάστασης φυσικού αερίου είναι ο λέβητας αερίου. Η σωστή επιλογή του με βάση τον τύπο του καυστήρα αλλά και την αξιοπιστία του κατασκευαστή είναι βασικοί παράγοντες.

Η σωστή αντιπροσώπευση του κατασκευαστή στην Ελλάδα αλλά και η διαθεσιμότητα ανταλλακτικών των συσκευών αερίου είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικά.

Η επιλογή ενός επαγγελματία εγκαταστάτη φυσικού αερίου σας εξασφαλίζει ότι θα τοποθετηθούν σωληνώσεις κατάλληλων διατομών καθώς και τα απαραίτητα παρελκόμενα του λεβητοστασίου (Μαγνητική αλλάτων, μαγνητικός διαχωριστής σωματιδίων κ.α.) τα οποία συμβάλλουν για την απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος θέρμανσης αλλά και την μακροζωία του.

Αρχικά θα πρέπει να κάνετε μια έρευνα αγοράς σε σχέση με τις εταιρείες που εξειδικεύονται στην εγκατάσταση φυσικού αερίου στην Θεσσαλονίκη.

Έπειτα να επικοινωνήσετε με κάποιες απο αυτές προκειμένου να σας επισκεφτεί δωρεάν ένας μηχανικός ώστε να δει τον χώρο σας και να σας ενημερώσει για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να κατασκευαστεί η εσωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου, αλλά και για το κόστος αυτής.

Συλλέξτε ένα αριθμό οικονομικών προσφορών και ενημερωθείτε για τους λέβητες αερίου, τα προϊόντα άλλα και τις υπηρεσίες που σας προσφέρουν ενώ παράλληλα θα έχετε καταλήξει και στον τρόπο κατασκευής της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου απο τις λύσεις που θα σας έχουν προτείνει. Με αυτόν τον τρόπο πλέον θα γνωρίζετε τη θέση που πρέπει να τοποθετηθεί ο λέβητας αερίου και θα είστε προετοιμασμένοι για να μιλήσετε με τον μηχανικό της Enaon EDA για την πιθανή θέση του σημείου μέτρησης.

Στη συνέχεια κλείστε ένα ραντεβού εκδήλωσης ενδιαφέροντος σύνδεσης φυσικού αερίου το οποίο είναι δωρεάν ώστε να σας επισκεφτεί ένας μηχανικός της Enaon EDA.Ο χρόνος που θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού πρώτης αυτοψίας το ορίζει η ίδια η Enaon EDA (αναμονή έως 20 ημέρες).

Αφού οριστεί το ραντεβού θα σας επισκεφτεί ένας μηχανικός της Enaon EDA για να καθοριστεί επίσημα η θέση του σημείου μέτρησης φυσικού αερίου (θέση μετρητή-σημείο παροχής) με βασικό κριτήριο πάντα την τήρηση των προδιαγραφών για εγκατάσταση φυσικού αερίου.

Η ευθύνη ορισμού της θέσης του ερμαρίου που έχει τον μετρητή φυσικού αερίου καθώς και του μειωτή είναι αποκλειστικά της Enaon EDA.

Κατά την διάρκεια τις αυτοψίας ο μηχανικός τής Εταιρείας διανομής αερίου Θεσσαλονίκης θα σας κάνει μία οικονομική προσφορά όπου θα υπολογίσει και θα σας ενημερώσει άμεσα για το κόστος της σύνδεσης φυσικού αερίου εφόσον το κτίριο σας βρίσκεται εντός του ανεπτυγμένου δικτύου. Η διάρκεια ισχύς της προσφοράς που θα σας δώσει είναι για 45 ημέρες.

Μετά την λήψη της προσφοράς θα πρέπει να ολοκληρώσετε την σύμβαση σύνδεσης φυσικού αερίου με την Enaon EDA την οποία μπορείτε να υπογράψετε, είτε με φυσική παρουσία στο κατάστημα της, είτε να σας αποσταλεί με courier στο σπίτι σας , προκειμένου να ολοκληρωθεί η κατασκευή παροχής φυσικού αερίου στο ακίνητο σας σε χρόνο που ορίζει η ίδια (αναμονή κατασκευής παροχής-σημείο μέτρησης έως 60 ημέρες μετά την υπογραφή της σύμβασης).

Αφού η ΕΔΑ ολοκληρώσει την κατασκευή σημείου μέτρησης (Τοποθέτηση το ερμάριο G4) μπορείτε να προχωρήσετε με τις εργασίες της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου.

Η εταιρεία μας θα προχωρήσει πρώτα στην κατασκευή της γραμμής φυσικού αερίου και έπειτα στην εσωτερική εγκατάσταση των σωλήνων του νέου ατομικού συστήματος καλοριφέρ, ενώ παράλληλα θα καταθέσει την προμελέτη και τον τεχνικό φάκελο στην ΕΔΑ προκειμένου αυτή να αναθέσει σε ένα μηχανικό της τον έλεγχο της εγκατάστασης του φυσικού αερίου στο ακίνητο σας.

Ο μέσος χρόνος κατασκευής για την εταιρεία μίας οικιακής εγκατάστασης φυσικού αερίου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας ή μονοκατοικίας συνήθως είναι 2 ημέρες.

Η έγκριση της προμελέτης, ο έλεγχος της εγκατάστασης, καθώς και η τελική τροφοδότηση της με φυσικό αέριο είναι διαδικασίες οι οποίες συνήθως διαρκούν περίπου 10 -15 ημέρες (ανάλογα με την χρονική περίοδο και το φόρτο εργασιών της εταιρείας μας αλλά και της Enaon ΕΔΑ)

Η επιλογή παρόχου φυσικού αερίου είναι μια διαδικασία που απαιτείται προκειμένου η εγκατάσταση μας να τροφοδοτηθεί με φυσικό αέριο αλλά και για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σύνδεσης από την εταιρεία διανομής φυσικού αερίου (δηλαδή να γίνει η τοποθέτηση του μετρητή).

Μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιλογή παρόχου αμέσος μετά την σύναψη σύνδεσης με την ΕΔΑ ή το αργότερο μέχρι την ημερομηνία ελέγχου της εγκατάστασης μας από την ΕΔΑ.

Η εταιρεία μας είναι επίσημος συνεργάτης της Φυσικό Αέριο Ελλάδος, ζητήστε να σας ενημερώσουμε για τα νέα οικονομικά προγράμματα φυσικού αερίου και ρεύματος η δείτε τα εδώ.

Τα είδη των σωληνώσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου είναι:

 • Σωλήνες χαλκού
 • Σωλήνες πλαστικές ευθύγραμμες PPR με ίνα γυαλιού
 • Σωλήνες πολλαπλών στρωμάτων pex-al-pex

Τα είδη των μονώσεων που κυρίως χρησιμοποιούνται στις εξωτερικές σωληνώσεις των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου είναι :

 • Μόνωση εύκαμπτη λευκή UV
 • Μόνωση αλουμινίου ασημένια UV

Η οικονομική κρίση των τελευταίων ετών και το φαινόμενο του παγετού του 2017 στον Νομό Θεσσαλονίκης άλλαξαν τα δεδομένα των κατασκευών ατομικής θέρμανσης.Το υλικό που προτιμάται πλέον για την κατασκευή ατομικών θερμάνσεων είναι το πλαστικό PPR με ίνα γυαλιού έναντι του χαλκού γιατί έχει χαμηλότερο κόστος και μεγαλύτερη αντοχή στην θραύση από ακραία φαινόμενα χαμηλών θερμοκρασιών.

Σύνδεση λέβητα αερίου σε προ-υπάρχον αυτόνομο δίκτυο θέρμανσης πετρελαίου:

Πρόκειται για το πιο συνηθισμένο είδος εγκατάστασης φυσικού αερίου. Αρχικα για ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας 80-100 τ.μ. θα χρειαστείτε ένα καλό λέβητα αερίου 20 kw ο οποίος στοιχίζει απο 950 € έως 1200€ με το ΦΠΑ.

Ενδεικτικά το κόστος εργασιών και υλικών τοποθέτησης μιας τυπικής εγκατάστασης φυσικού αερίου που θα συνδέσει το προ-υπάρχον αυτόνομο δίκτυο θέρμανσης με σωλήνες PPR (πχ 15m) έως τον λέβητα, την γραμμή αερίου (15m) και την αμοιβή του μηχανικού είναι περίπου 1000€ συν ΦΠΑ.

Συνολικά το κόστος εγκατάστασης κυμαίνεται απο 1950€ – 2300€ ανάλογα με τον τύπο του λέβητα αερίου που θα επιλέξετε.

Αυτό ο τύπος εγκατάστασης κατασκευάζεται συνήθως με πλαστικές σωλήνες PPR έχει το χαμηλότερο κόστος κατασκευής και μπορεί να έχει εφαρμογή μόνο σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες που είχαν:

 • Κεντρική θέρμανση με ωρομέτρηση η θερμομέτρηση
 • Ατομικό καλοριφέρ πετρελαίου

Οι τρόποι σύνδεσης σε αυτόν τον τύπο εγκατάστασης φυσικού αερίου πχ σε ένα διαμέρισμα, είναι ανάλογοι με το υλικό και την τεχνοτροπία κατασκευής του υπάρχοντος δικτύου και μπορούν να πραγματοποιηθούν ενδεικτικά :

 • Με σύνδεση στον συλλέκτη αν πρόκειται για εγκατάσταση με τουμποράματα όπου 2 σωλήνες πλαστικοί Φ25 θα ξεκινήσουν από τον λέβητα και θα καταλήξουν στον συλλέκτη διανύοντας εξωτερικά ή εσωτερικά τμήματα του ακινήτου.
 • Με σύνδεση σε 2 θερμαντικά σώματα αν πρόκειται για δίκτυο κατασκευασμένο από PPR πλαστικό, όπου 2 σωλήνες πλαστικοί Φ25 θα ξεκινήσουν από τον λέβητα και θα καταλήξουν σε αυτά διανύοντας εξωτερικά η εσωτερικά τμήματα του ακινήτου.

Επίσης 2 σωλήνες θα πρέπει να ξεκινήσουν από τον λέβητα όπου η μία θα πρέπει να συνδεθεί σε μία παροχή κρύου νερού (πχ βρύση μπαλκονιού) και η άλλη σε μία ζεστού νερού (πχ μπόιλερ η κουζίνα) όπου θα μας επιστρέψει ζεστό νερό από τον λέβητα.

Νεα εγκατάσταση φυσικου αερίου με θερμαντικά σώματα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας 80 με 100 τ.μ.

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα πολυκατοικίας με τουμποράματα και νέα θερμαντικά σώματα panel

Τοποθέτηση συλλέκτη και σωλήνες πολυαιθυλαινίου (τουμποράματα) αν πρόκειται για ένα σπίτι που ανακαινίζεται και στο οποίο θα πρέπει να ξηλωθούν τα δάπεδα. Η εγκατάσταση αυτή περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός πίνακα υδροληψίας (ο συλλέκτης) από όπου θα ξεκινάνε 2 σωλήνες οι οποίοι θα συνδεθούν σε κάθε σώμα ξεχωριστά. Επίσης θα πρέπει και να τοποθετηθούν και 2 σωλήνες οι οποίοι θα συνδεθούν στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του σπιτιού για το ζεστό και κρύο νερό.(Ενδεικτικό κόστος για διαμέρισμα 80-100τ.μ. με αποξηλωμένα τα δάπεδα 3000 €-3500€)

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα με χάλκινες σωλήνες και νέα θερμαντικά σώματα

Η νέα εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα με εξωτερικούς χάλκινους σωλήνες είναι η ενδεδειγμένη λύση για ένα σπίτι το οποίο κατοικείται και δεν σκοπεύουμε να κάνουμε εργασίες ολικής ανακαίνισης σύντομα,

Οι χάλκινοι σωλήνες έχουν πολύ μεγάλη αντοχή στο χρόνο και δίνουν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα σε μια εξωτερική εγκατάσταση θέρμανσης. Σε αυτή την εγκατάσταση προτιμούμε να τοποθετούνται συνήθως ψηλά 2 κεντρικοί σωλήνες χαλκού όπου κατά μήκος τους συνδέονται κάθετα με τα νέα θερμαντικά σώματα. Αποφεύγουμε τα ανάποδα Π κατά την κατασκευή καθώς και τα περιττά μέτρα προκειμένου να έχουμε καλή κυκλοφορία νερού στο κύκλωμα θέρμανσης.

Επίσης 2 σωλήνες χαλκού θα πρέπει να ξεκινήσουν από τον λέβητα όπου η μία θα πρέπει να συνδεθεί σε μία παροχή κρύου νερού (πχ βρύση μπαλκονιού, κουζίνα η στο μπάνιο) και η άλλη σε μία ζεστού νερού (πχ μπόιλερ η κουζίνα) όπου θα μας επιστρέψει ζεστό νερό από τον λέβητα.

Το ενδεικτικό κόστος για νέα εγκατάσταση φυσικού αερίου με χάλκινους σωλήνες, τον λέβητα αερίου και τα θερμαντικά σώματα για ένα διαμέρισμα στην θεσσαλονίκη 80-100 τ.μ κυμαίνεται 3500 – 4000€.

Ποιο αναλυτικά ο λέβητας αερίου στοιχίζει περίπου 950 -1200 € τα θερμαντικά σώματα 600-800€ και το κόστος εργασίων και υλικών εγκατάστασης 1500€ – 2000€

Σε αυτό το είδος εγκατάστασης δεν χρησιμοποιούμε σαν υλικό κατασκευής το πλαστικό PPR για τούς εξής λόγους:

 • Δεν βολεύει ως υλικό για την κατασκευή σε δύσκολα και πολλά σημεία σύνδεσης που απαιτεί μια νέα εγκατάσταση
 • Δεν έχει καλό αισθητικό αποτέλεσμα λόγω μεγάλου όγκου εξαρτημάτων
 • Απαιτείται περισσότερος χρόνος κατασκευής

Πώς επιτυγχάνουμε την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη μας

 • Μέσα από την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία των λεβήτων αερίου που εγκαθιστούμε.
 • Από τον καινοτόμο σχεδιασμό και την επίβλεψη της πορείας των εκάστοτε εργασιών.
 • Από την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε αλλά και την δυνατότητα επιλογής τους μέσα από την έγκυρη πληροφόρηση που παρέχουμε στον πελάτη μας.
 • Από την πολυετή εμπειρία μας, και των χιλιάδων εγκαταστάσεων που έχουμε πραγματοποιήσει από το 2007 έως και σήμερα
 • Από τη συνολική και τη σύγχρονη μορφή εξυπηρέτησης σε όλα τα στάδια ενός έργου που αναλαμβάνουμε, καθώς και από τα είδη των ολοκληρωμένων υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης που παρέχουμε.
 • Αναλαμβάνουμε όλες τις τυπικές γραφειοκρατικές διαδικασίες με την εταιρεία διανομής αερίου.

Γιατί να μας επιλέξετε

Δείτε όλες τις υπηρεσίες μας

Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Αναλαμβάνουμε τα πάντα εμείς

Αντικατάσταση λέβητα φυσικού αερίου

ΑΚΕΤΑ ΜΕ ΒΑΧI-IMMERGAS-WOLF-HEATLINE-SIME

Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα απο 2 τεχνικούς σε ταράτσα

Εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα

Αναλαμβάνουμε τα πάντα εμείς

Ανακαίνιση μπάνιου, ολοκληρωμένα πακέτα

Στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς

Υδραυλική Εγκατάσταση Μπάνιου

Αναλαμβάνουμε τα πάντα εμείς

Συντήρηση λέβητα αερίου

BAXI-IMMERGAS-WOLF-SIME-DD VAILLANT

Επισκευή Λέβητα Φυσικού Αερίου

BAXI-IMMERGAS-WOLF-SIME-DD VAILLANT

Χημικός Καθαρισμός Καλοριφέρ

Βελτίωση απόδοσης του συστήματος θέρμανσης

Πρώτη Έναυση και Έκδοση Πιστοποιητικού Καυσαερίων

Άμεση εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους μηχανικούς

Η εικόνα του πιστοποιητικού στεγανότητας σωληνώσεων φυσικού αερίου

Πιστοποιητικό στεγανότητας

Άμεση εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους μηχανικούς

Μελέτη εγκατάστασης φυσικού αερίου

Άμεση εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους μηχανικούς

Υπολογίστε το κόστος εγκατάστασης φυσικού αερίου

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία στην φόρμα και επιλέξτε ένα λέβητα προκειμένου να ενημερωθείτε για το κόστος εγκατάτασης φυσικού αερίου.

Επιλέξτε τα τετραγωνικά μέτρα της κατοικίας σας. Ανάλογα με τα τετραγωνικά θα εμφανιστούν και οι προτεινόμενοι λέβητες.

Εκτιμώμενες θερμίδες για την περιοχή της Θεσσαλονίκης: 0 kcal & 0 kW

Θα χρειαστεί κατασκευή υπόγειου δικτύου αερίου; *
Υπάρχει πρόσβαση για σκαπτικό μηχάμημα (π.χ. JCB/διαβολάκι)΄΄; *
Υπάρχει ήδη θέρμανση στο ακίνητο; *
Τύπος εγκατάστασης θέρμανσης *

Εκτιμώμενο κόστος θερμαντικών σωμάτων μάρκας SPLENDID 0

Εκτιμώμενο κόστος ενδοδαπέδιας θέρμανσης μάρκας REHAU 0

Τύπος σωλήνων για την σύνδεση στον συλλέκτη *

Ορίστε την απόσταση σε μέτρα από το σημείο σύνδεσης. Για κάθε μέτρο θα τοποθετηθεί ένα ζεύγος σωληνώσεων (εισαγωγή/επιστροφή).

Ορίστε την απόσταση σε μέτρα από το σημείο σύνδεσης. Για κάθε μέτρο θα τοποθετηθεί ένα ζεύγος σωληνώσεων (εισαγωγή/επιστροφή).

Τύπος σωλήνων για την σύνδεση του ζεστού και του κρύου νερού χρήσης *

Ορίστε την συνολική απόσταση των σωλήνων για το ζεστό και για το κρύο νερό απο το λέβητα έως το σημείο σύνδεσης. (βρύση μπαλκονιού, πατάρι μπάνιου, κουζίνα κ.α.)

Μελέτη εγκατάστασης φυσικού αερίου *

Περιλαμβάνει την κατάθεση του φακέλου εγκατάστασης στην ΔΕΔΑ. Λεπτομέρειες

Θα τοποθετηθεί μαγνητικός διαχωριστής σωματιδίων; *

Αποτελεί την ιδανική λύση φίλτρου για τα σημερινά συστήματα θέρμανσης. Λεπτομέρειες

Θα τοποθετηθεί μαγνητική αλάτων; *

Προλαμβάνει τον σχηματισμό αλάτων σε συσκευές που θερμαίνουν νερό. Λεπτομέρειες

Θα τοποθετηθεί αδρανοποιητής συμπυκνωμάτων; *
Προτεινόμενη ισχύς λέβητα αερίου *

Επιλέξτε έναν λέβητα

Παρακαλώ περιμένετε ...
Τιμή με ΦΠΑ: -- Ημέρες: --

Περιοχές εξυπηρέτησης για εγκαταστάσεις θέρμανσης και service

Η εταιρεία μας καλύπτει πλήρως τον νομό Θεσσαλονίκης και την πόλη του Κιλκίς στον τομέα εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και αντλιών θερμότητας. Προσφέρουμε άμεσα ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης και service με το δικό μας εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό.
Εάν είστε σε κάποια άλλη περιοχή καλέστε μας στο 2310 888 082

Πόλεις και περιοχές

 • Θεσσαλονίκη
 • Κιλκίς
 • Θέρμη
 • Πανόραμα
 • Χορτιάτης
 • Τρίλοφος
 • Πλαγιάρι
 • Περαία
 • Αγία  Τριάδα
 • Νέα Μηχανιώνα
 • Αγγελοχώρι
 • Επανωμή
 • Ωραιόκαστρο
 • Σίνδος
 • Χαλάστρα
 • Άγιος Αθανάσιος
 • Λαγκαδάς
 • Λητή
 • Δρυμός
Περιοχές εξυπηρέτησης για εγκαταστάσεις θέρμανσης και service
Θέλω προσφορά

Ένας μηχανικός μας θα σας καλέσει σύντομα προκειμένου να σας ενημερώσει.

Καλέστε μας σήμερα

Είμαστε εδώ για να δώσουμε την καλύτερη λύση για οικονομική και αποδοτική θέρμανση